Vertaalburea Tsjechisch

Wij heten u van harte welkom op de vertaalsite van ons vertaalbureau Tsjechisch!

Als u op zoekt bent naar een vertaalbureau dat een professionele vertaling vanuit of naar het Tsjechisch kan verzorgen, dan bent u op Oost-Europavertalingen.nl aan het juiste adres. Oost-Europavertalingen.nl beschikt over een groot netwerk van gespecialiseerde vertalers die uw documenten professioneel vanuit het Nederlands, Duits of Engels naar het Tsjechisch en vice versa kunnen vertalen. 

Bij ons vertaalbureau Tsjechisch kunt u terecht voor een professionele vertalingnaar het Tsjechisch
Ons vertaalbureau Tsjechisch verzorgt deskundig de vertaling Nederlands Tsjechisch of Engels Tsjechisch van uw bedrijfsgerelateerde documenten. Het vertaalbureau Tsjechisch werkt uitsluitend met native speakers van de Tsjechische taal. Iedere vertaling Nederlands Tsjechisch, Duits Tsjechisch of Engels Tsjechisch wordt gereviseerd door een tweede vertaler (de zogenoemde revisieronde). Het vertaalbureau Tsjechisch levert u dus altijd een Tsjechische vertaling in de juiste tone of voice, vrij van taal-, interpretatie- en spelfouten en met de correcte terminologie. 

Maar natuurlijk kan ons vertaalbureau Tsjechisch u ook goed van dienst zijn met vertalingen vanuit het Tsjechisch!
Ook voor uw vertaling Tsjechisch Nederlands of Tsjechisch Engels zit u bij ons vertaalbureau Tsjechisch goed. In geval van een vertaling Tsjechisch Nederlands maakt ons vertaalbureau Tsjechisch gebruik van native speakers van de Nederlandse taal. Heeft u een vertaling Tsjechisch Engels nodig, dan wordt de opdracht uitgevoerd door een native speaker Engels. Hierbij geldt dat elk document na vertaling nog eens wordt doorgelopen door een tweede vertaler. Het eindproduct dat wij leveren is dus altijd van taalfouten en klaar voor gebruik. 

De tarieven van ons vertaalbureau Tsjechisch
De tarieven die ons vertaalbureau Tsjechisch hanteert zijn gebaseerd op het aantal woorden in de brontaal. Voor zowel een vertaling naar het Tsjechisch als vice versa hanteert ons vertaalbureau Tsjechisch een standaardtarief van € 0,28 per woord. Als u niet snel over de tekst hoeft te beschikken, krijgt u van ons vertaalbureau Tsjechisch een non-urgentiekorting van € 0,02 per woord. In geval van een spoedvertaling wordt er bij ons vertaalbureau Tsjechisch een urgentietoeslag van € 0,05 per woord op ons standaardtarief gerekend. 

De specialisaties van ons vertaalbureau Tsjechisch
Ons vertaalbureau Tsjechisch verzorgt vertalingen vanuit en naar het Tsjechisch op de volgende terreinen: medisch, EU, technisch wetenschappelijk, financieel, ICT of algemeen commercieel. Voor elk van deze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau Tsjechisch over gespecialiseerde vertalers, zodat u altijd een vertaling krijgt in de juiste tone of voice en het juiste vakjargon. 

Wilt u weten over ons vertaalbureau Tsjechisch?
Als u een offerte bij ons vertaalbureau Tsjechisch wilt aanvragen, klik dan hier om naar het offerteaanvraagformulier te gaan.

Klik hier voor meer informatie over ons vertaalbureau Tsjechisch, onze tarieven, levertermijnen en specialisaties.