Vertaalbureau Pools

Hoogwaardige service en kwaliteit bij het vertaalbureau Pools
Welkom op de website van Oost-Europavertalingen.nl! Dit vertaalbureau Pools zorgt voor een professionele vertaling van uw documenten vanuit of naar het Pools, een snelle levering en uitstekende perifere dienstverlening, zoals terminologiebeheer en juridisch advies in geval van beëdigde vertalingen. Als vertaalbureau Pools bieden wij uitsluitend de diensten aan van native speakers van het Pools met een uitstekende staat van dienst als professioneel vertaler. 

Vertaalbureau Pools: tarieven en levertermijnen
Bij dit vertaalbureau Pools zijn de tarieven gekoppeld aan de levertermijn van de vertaling. Heeft u op stel en sprong een vertaling vanuit of naar het Pools nodig, dan geldt ons urgentietarief. Als er wat meer speling is, hanteren we een schappelijk middentarief. En mocht u vrij ruim zitten in uw tijd, dan kunt u profiteren van een zeer aantrekkelijk non-urgentietarief. Zo bent u bij ons vertaalbureau Pools steeds verzekerd van een prima prijs-kwaliteitverhouding. 

Wilt u snel een offerte ontvangen? Mail of bel het vertaalbureau Pools! 
Als u op korte termijn inzicht wilt in de kosten van een vertaling, dan kunt u het best uw document mailen naar ons vertaalbureau Pools. Na ontvangst van uw document analyseren we het op omvang en inhoud. De projectmanagers van ons vertaalbureau Pools stellen op basis daarvan – en natuurlijk op basis van uw wensen qua levertermijn –  een offerte op die in de meeste gevallen nog dezelfde dag in uw mailbox zal verschijnen. Zodra wij uw bevestiging hebben ontvangen, gaat het vertaalproces van start en bevestigen wij u per e-mail de levertermijn. 

Vertaalbureau Pools: ook in het Nederlands!
Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst met de vertaling van Poolstalige stukken naar het Nederlands, Duits of Engels. 

Vertaalbureau Pools: meer informatie / offerte aanvragen
Als u een offerte wilt aanvragen bij ons vertaalbureau Pools, klik dan hier.
Bent u geïnteresseerd, maar wilt u vooraf wat meer weten over de tarieven, levertermijnen, specialisaties en gespecialiseerde dienstverlening van Oost-Europavertalingen.nl en ons vertaalbureau Pools, klik dan hier voor een rondleiding.