Vertaalbureau Slowaaks

Zoekt u een deskundig vertaalbureau Slowaaks voor al uw bedrijfsgerelateerde documenten?
Dan bent u bij Oost-Europavertalingen.nl aan het juiste adres. Ons vertaalbureau Slowaaks helpt u uw documenten om te zetten in vlekkeloos Slowaaks, waarbij de tone of voice is afgestemd op de doelgroepen en met grote aandacht voor zaken als terminologie, stijl, grammatica en spelling. 

Hoe plaatst u een opdracht bij ons vertaalbureau Slowaaks?
De procedures die ons vertaalbureau Slowaaks hanteert zijn erop gericht om u zo snel mogelijk van een hoogwaardige vertaling vanuit of naar het Slowaaks te voorzien. Als u uw document per e-mail toestuurt, wordt het direct na ontvangst door de projectmanagers van ons vertaalbureau Slowaaks geanalyseerd op omvang, inhoud en register.

Desgewenst ontvangt u nog dezelfde dag van ons vertaalbureau Slowaaks een gespecificeerde en vrijblijvende offerte, voorzien van een opdrachtbevestiging. Stemt u in met de offerte, dan stuurt u ons de bevestiging ondertekend per fax of post terug. Na ontvangst van uw opdrachtbevestiging gaat het vertaalproces van start. 

U kunt ook een spoedopdracht plaatsen bij ons vertaalbureau Slowaaks
Natuurlijk kan het voorkomen dat u de vertaling van een tekst in of vanuit het Slowaaks al op zeer korte termijn nodig hebt. Als u aangeeft dat het om een spoedeisende opdracht gaat, verstuurt het vertaalbureau Slowaaks onmiddellijk een vrijblijvende offerte, zodat u direct kunt bepalen of u met ons in zee wilt gaan. 

Tarieven en levertermijnen van ons vertaalbureau Slowaaks
Ons vertaalbureau Slowaaks hanteert een overzichtelijke tarievenstructuur. De prijs die u voor de vertaling betaalt is gekoppeld aan de door u gewenste levertermijn. Ons vertaalbureau Slowaaks onderscheidt in dit opzicht drie categorieën: non-urgent, standaard en urgent. Voor welke categorie u ook kiest, bij ons vertaalbureau Slowaaks krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Het vertaalbureau Slowaaks speelt in op mondiale ontwikkelingen 
Na de toetreding van Slowakije tot de Europese Unie, zijn de zakelijke betrekkingen tussen Nederland en Slowakije flink aangehaald, met als gevolg een toenemende behoefte aan professionele vertalingen vanuit of naar het Slowaaks. Oost-Europavertalingen.nl kan u voorzien van een deskundige vertaling in het juiste taalregister, met de correcte terminologie en zonder spel- of grammaticafouten.  

Offerte aanvragen
Wilt u bij het vertaalbureau Slowaaks rechtstreeks een offerte aanvragen via ons offerteaanvraagformulier? Klik dan hier.

Wilt u eerst nadere informatie over bijvoorbeeld beëdigde vertalingen, tarieven en levertermijnen van ons vertaalbureau Slowaaks, klik dan hier.